nedeľa 22. novembra 2015

Cestovanie v čase?


Určite si nejeden z vás predstavoval, aké by to asi bolo cestovať v čase do minulosti a niečo, čo sa nám nepodarilo, zmeniť. Možno by sme mohli zmeniť vývoj vojen, zachrániť lásky a priateľstvá, či dokonca ľudské životy. Oh, aká krásna predstava, všakže?

K takýmto myšlienkam ma priviedol jeden dokumentárny dá sa povedať seriál. Myslím, že sa volá "Záhady vesmíru" a púšťajú ho na Prima Zoom. Doteraz som ho pozerala, ale musela som odbehnúť. Nedá mi nepodeliť sa s vami o moje pocity.

Musím sa vám priznať, že som výrazný odporca voči cestovaní v čase. Vy si teraz možno poviete - Čoo? Prečo? Čo je na tom zlé? -, ale ja mám na to veľmi jednoduchý dôvod. Málokto z vás si asi pamätá na môj článok ´Životné rozhodnutia´, ale napísala som v ňom jeden pekný úryvok (musím sama seba pochváliť :D), ktorý znel nasledovne: "Všetky veci, ktoré urobíme na seba nadväzujú. Hocčo čo urobíme sa odrazí v budúcnosti sveta..." Viete už asi kam tým mierim? Keby zmeníme hocakú drobnosť, či veľkú vec v minulosti, odrazí sa to na budúcnosti. Keď zabránime svetovej vojne, mnoho ľudí síce neumrie, ale mnoho vašich priateľov a možno ani vy samotný sa nenarodíte. A to teda nie je bohvie čo. Aký máte na to názor vy? :)

Najlepšie je ostať pri slovách - 
"Minulosť a budúcnosť zmeníme tak, že zmeníme prítomnosť." 

That´s all what I want to tell u...


-AA 
 

sobota 14. novembra 2015

YOLO trochu inak...



Pekný smutný večer všetkým! :)

Určite ste už počuli o najrozšírenejších svetových novinkách - o teroristickom útoku v Paríži. Je to všade, všetkých to vzalo vrátane mňa. Práve preto som sa rozhodla napísať tento článok. Plánovala som ho už dlhšie, ale myslím, že teraz bude lepšie spracovaný. Pekné čítanie :)

sobota 7. novembra 2015

Moje najmilšie miesto na planéte ♥



Ahojte všetci :)

Na začiatku večera som ešte myslela, že už konečne dokončím svoj youtube_week, avšak moje názory sa menia veľmi rýchlo a niekedy až príliš. A hlavne po pozretí filmu o druhej svetovej, na čo som už fakt mega citlivá. Vtedy som myslela, že si vyplačem dušu a napíšem ten najdepresívnejší a najsmutnejší článok v histórii takých článkov. Ale vďaka mojim milovaným priateľom a hudbe som naplnená pokojom, aký zažívam len málokedy a málokde. Jedno také miesto je aj v meste neďaleko a je to jedno z mojich najmilších na planéte, a práve o ňom vám dnes chcem písať, resp. postovať fotky. Tak si užite dnešný oddychový článok, dajte sa do pohody, vyložte nohy a neriešte :3