štvrtok 2. júla 2015

Sukňa zabudnutá časom | Outfit



Ahojte! :)

Mám plnú hlavu nápadov na články na všetky možné témy, avšak dnes som zvolila tento outfit, takže dúfam, že nesklamem. Mám na sebe sukňu, o ktorej som si myslela, že vyzerá strašne. Až keď som si ju dala na seba, zistila som aká hrozná chyba to bola...

Popravde sa silou mocou snažím vymyslieť niečo, čo by som sem napísala a čo by vás aj zaujalo. Bohužiaľ ma nič nenapadá. Tak by som bola rada, keby vás moje články ohúrili... Čo vám poviem, keď som už raz privoňala k lákavému stavu pochvaly a čitateľov, nejde aby som sa toho len tak ľahko vzdala. Musím o vás, o čitateľov, svojím spôsobom bojovať. Hlavne teraz, v období, kedy má každý čas a rád strávi čas vonku na lehatku za notebookom pri písaní článku. Určite ste si všimli, koľko blogov pribudlo a koľko bloggerov sa vrátilo k aktivite. Nevravím, že je to zle, len je potom ťažšie upútať pozornosť, keďže je na scéne toľko kvalitných článkov.
 
Preto by som vám aj rada dala možnosť výberu článku, ktorý by sa vám páčil --> Try new things, Recenzia na Girl Online, outfit, fotky očí,  nejaký denníček ,nejaké tvrdé zamýšľacie posty (napr. Prečo milujem miesto, kde žijem; Už viem, že mám iný pohľad na svet; YOLO trochu inak) alebo že by vás zaujala už klasika v podobe článkov o mojich plánoch na leto a pod.? Len si vyberte a čo zvolíte za vhodné napíšte do komentára :)

LOOK

Už na začiatku som spomínala sukňu, ktorá mi hádam rok ležala v skrini (prednedávnom som sa dozvedela, že skriňa nie je skryňa. Môj život už nikdy nebude ako predtým..). Ani neviem, kde, ako a kedy sa tam vzala, ale bola tam. Celý ten dlhý čas, až pokým som si nepovedala, že to s ňou predsa len skúsim. Oslovila ma kombinácia s polo priesvitným žltým tričkom s kr.r., ale z minulého článku ste si mohli všimnúť, že som ju mala aj na konci roka k ružovému bodkovanému tielku. Ide vážne ľahko skombinovať a vyzerá to špicovo (aspoň podľa mňa). ♥


With love
AA

10 komentárov:

  1. Ten outfit je krásny! Máš šťastie že si to s ňou skúsila! :)
    Ja by som na tvojom blogu rada videla článok "tvrdé zamýšľacie posty" ako si to nazvala! To by som si určite veľmi rada prečítala :)
    lifestylebyLenka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem a áno máš pravdu, aj ja som rada, že som si ju vybrala :)
      Dobrý nápad, niekedy si zato sadnem a nejak to zosmolím dokopy, hádam sa ti to bude páčiť :)
      -AA

      Odstrániť
  2. Krásny outfit! A ta sukňa je úplne super!
    Čo sa týka článkov, rada by som si prečítala Tvoju recenziu na Girl online, nakoľko uvažujem o kúpe :)

    www.hellomynameisev.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujeeem :3
      Medzi recenziou a týmto outfitom som sa rozhodovala :) .. Ale zatiaľ ti môžem povedať, že je to veľmi pekná lovestory :)
      -AA

      Odstrániť
  3. Pekné fotky :)
    www.aduliksun.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Velmi povedený outfit :)
    http://simonevxls.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť