pondelok 15. septembra 2014

Pesničky, pri ktorých sa oplatí vedieť preklad


Ahojte ! :) 

Dnes som si pre vás pripravila trochu netradičný článok. Budú tu tri pesničky, ktoré majú krásny preklad a celkom silný text. Ak vám nejde angličtina tak dobre aby ste si ich preložili sami, prečítajte si nasledujúce riadky s rôznymi (čudné pomenovanie na to, že budú len tri :D )  piesňami :)

sobota 13. septembra 2014

Today´s LOOK 16 - crazy colours


Dnes sa slniečko na chvíľu odvážilo vyliezť spoza mrakov, tak som sa i ja odhodlala vám konečne nafotiť nový TL :3 Tento je v poradí už šestnásty a mne osobne sa veľmi páči :3 Preto dúfam, že sa bude aj vám :)

Fotila som ho s kamarátkou Barčou, ktorej som mimochodom tiež robila fotku. Myslím, že sa podarilo celkom aj moje, aj jej fotenie :3 .. Taktiež mám na fotkách krásnu linku, ktorú mi urobila tiež Barča. Túžim po jej znalosti urobiť linku, pretože mne to vôbec nejde :D Avšak nejdem vás tu zdržiavať zbytočnými kecami :) Užite si Look :3


pondelok 8. septembra 2014

Photos by me :)


Ahojte moji najmilší ! :3

Viem, že dlhšie som nepísala, ale nejako som sa k tomu nedostala. A ozááj už som oficiálne prváčka :3 Chodím na obchodnú akadémiu a zatiaľ to tam vyzerá skvele (nielenže sú tam pekný chalani :D :3, ale aj v pohode baby :) ), takže ma to dosť teší :)

Dnes vám sem chcem dať moje fotky. Posledné tri dni som ich pár nafotila. Nie je to mega kvalita, pretože je to len cez mobil (Samsung galaxy S3) a nie sú ani nejak extra pekné, pretože ja :D , ale i tak sa chcem s vami o ne podeliť. Dúfam, že sa vám spoň trošku budú páčiť :*


Ďalej tu mám jednu fotku v origináli a dvakrát upravenú :) Mne sa páčila aj prvý krát upravená aj druhý, takže vám sem dávam obe + originál na porovnanie :)


 A na koniec tu mám dve fotky mojej sestry s kamarátkou :3 


Tak a na najkonečnejší koniec ( :D ) vám sem ešte hodím svoje sexistické fotky <3 a okuliare sú kamarátkine a je to fotené retricou - pozn. autorky

 ! Pozretie na vlastné riziko !


 Ak ste prišli až sem a nič sa vám nestalo tak vám gratulujem ste divergentní už mi z tej knihy hrabe.

♥ LUV U ♥


♥ ♥ ♥

pondelok 1. septembra 2014

Back to school TAG


Čavce mravce ! :3

Dnes je posledný prázdninový deň a ja vám prinášam Back to school TAG. Tento tag som ukradla z  Jeanne´s blog, ktorý je mimochodom úžasný ! :3 Trochu som si ho poupravila, ale dúfam, že vám to nevadí ,a že sa vám bude páčiť :)