štvrtok 16. júla 2015

Menšie prázdninové info | Blog

Pekný neskorý večer všetkým :)

Neviem, čo sa to so mnou deje, pretože cez leto bývam najaktívnejšia a teraz už dobré dva týždne môžete vidieť na blogu iba posledný outfitový článok, ale, ako vidíte, snažím sa to napraviť.

Keďže mi prišlo divné dať sem len tak odveci článok o napr. knihe, píšem tento menší info článoček. Moja neaktívnosť nespočíva v nedostatku nápadov, pretože tie sa len kopia a kopia, ale skôr z nedostatku času.

Pred dvoma dňami mi odišla sesternica (náhodou moja rovesníčka) s priateľom, ktorá tu bola na 10 dní. A keďže oni sú zo Švajčiarska a ju a jej rodinu vidím raz za dva roky, moc som nedbala na vyhradenie času na blog, ale skôr na trávenie čo najviac času s nimi. Chcela som aj napísať diary článok (napr. o tom ako som si rozbila kolená v Bešeňovej alebo na akom úžasnom aute prišli), ale keď ľudkovia mne sa taaak nechce. Hádam mi to odpustíte. A ostatné dni som dobiehala kamarátov, ktorých som za tých 10 krásnych dní zameškala.

Nakoniec chcem povedať novinku. V sobotu ráno odchádzam aj ja s rodinkou za nimi do Švajčiarska, takže pomaly balím a už sa mega teším. Nečakala som, že bude okolo toho toľko vybavovačiek, avšak všetko hotovo, už si len pobrať všetky pakšamenty a vyraziť. Určite vás nezanechám odtiaľ bez článku. To by som si nedovolila, pretože Alpy, Zürich, čokoláda, Švajčiarsko... <3

To by bolo na dnes asi všetko, čo som chcela. Do ďalšieho článočku sa majte krásne a užívajte leto :*

P.S.: Dnes v meste som si nakúpila pár mega vecí, takže OOTD je istý.

P.S.S.: Toto je prvý článok, ktorý píšem na mobile cez appku Blogger. :3

štvrtok 2. júla 2015

Sukňa zabudnutá časom | Outfit



Ahojte! :)

Mám plnú hlavu nápadov na články na všetky možné témy, avšak dnes som zvolila tento outfit, takže dúfam, že nesklamem. Mám na sebe sukňu, o ktorej som si myslela, že vyzerá strašne. Až keď som si ju dala na seba, zistila som aká hrozná chyba to bola...