sobota 31. mája 2014

Instagram-diary #1

Ahojte miláčikovia :* ♥
Veľa blogeriek dáva na svoj blog svoj instagram ak ma chápete. Rozhodla som sa s tým začať aj ja.
Narodeniny = Nový mobil = konečne Instagram ♥ ..
Insta mám asi 2 mesiace a zamilovala som si ho, taktiež sa mi nazbierala už pekná zbierka obrázkov. Prajem pekné pozeranie a dúfam, že sa budú páčiť :)


streda 14. mája 2014

Deň 7

29.4.2014

      K tomuto článku mám len pár slov. Moja výzva na tomto dni končí. Viem nevydržalo mi to ani týždeň, ale kvôli narážkam mojej mami som s tým musela prestať. Je mi to ľúto a neskôr sa určite pokúsim túto výzvu obnoviť ! 
       Bolo to super 6 dní, pretože som zažila aj keď len na kratučký čas niečo nové a bavilo ma to! Mala som pocit výnimočnosti a prišlo mi zábavné kamarátom hovoriť, že som vegetarián a dívať sa na ich zdesené pohľady. I keď mne to nevydržalo , dúfam, že vy to skúsite tiež ! Alebo ak ste už začali nevzdáte sa a budete pokračovať ! Veď o tom život je o stále nových a nových výzvach a o ich plnení. Preto vám prajem veľa šťastia vo vegetariánstve ♥

♥ ♥ ♥

štvrtok 8. mája 2014

Niki Přibylová

http://nikolapribylova.blogspot.cz/#_=_

Niki Přibylová

 Úžasne šialená a vtipná blogerka s dobrými úmyslami.  

Podarilo sa mi urobiť interview s jednou úžasnou blogerkou, ktorá je priateľská, šialená. Jej humor si určite zamilujete !  Mňa zaujala humorom, ale po tomto rozhovore som zistila i to, že má obrovské srdce ♥ ! Prečítajte si nasledujúcich 19 otázok ohľadne jej blogu, snov a priateľov. Prajem pekné čítanie !
 

piatok 2. mája 2014

Today´s LOOK 13

   Po nekonečne dlhej dobe tu máme ďalší LOOK. Slniečko krásne svietilo, púpavy sa odeli do bielej a ja som si vzala príklad. Hlavnými farbami sú biela, čierna a zlatá. Som mega rada za moju novú čelenku, ktorá je hlavná časť outfitu ♥ .


Deň 6

28.4.2014

     Toto vegetariánstvo ma začína baviť ! Cítim sa tak výnimočne. Neviem prečo, ale postupne si zvykám a je to zábava.

Raňajky- čaj, vianočka
Desiata- žemľa, maslo, rajčiny
Obed- šišky
Olovrant- x
Večera- jablko

♥ ♥ ♥