pondelok 30. marca 2015

Rušné dni ♥

Sama tomu neverím, ale žijem! Po dvoch týždňoch sa hlásim s krátkym random článkom. Hoci to nie je nič moc, podstatné je, že som zas napísala. Nejdem tu hovoriť o tom, že som nemala čas, to by bolo klišé. Proste mi jednorožec, ktorý sa spustil po dúhe zožral monitor...
No späť k "článku". Posledné dni boli v celku rušné a úžasné! Vážne! Pravidlo môjho terajšieho bytia (alebo súcia? Určite ste počuli o tohtoročných maturitách..) je asi takéto -
"Be in love with your life. Every minute of it." -Jack Kerouac

25.marca som skúsila šťastie v Elite Model Look, a i keď nemyslím, že zavolajú ohľadom postupu do semifinále, stále im zostáva 16 dní (mám to v odrátavači), (prepáčte, že stredná fotka je rozmazaná, triasli sa mi ruky).

27. marca som bola v divadle ♥ na vystúpenie Vyskočiť z kože. Bolo to o tehotnej 15-ročnej babe, ktorá sa nevedela rozhodnúť, čo s jej "problémom". Pretože rozhodnutia sú rozhodnutia, pretože sú rozhodnutia (alebo tak nejak to tam bolo spomínané).

V jeden deň v divadle, na druhý na koncerte. O tom však asi napíšem samostatný článok. Takže v najbližšej dobe sa môžete tešiť nielen na "koncertný článok", ale i na fotky mojej kamarátky, ktoré som ja sama osobne vyfotila.

Och samozrejme nesmiem zabudnúť na dnešné kávové posedenie so spolužiakmi. Frappe je proste top a moji spolužiaci-moji priatelia-moja druhá rodina sú ešte viac. Prvá fotka - koláž viacerých fotiek z dnešného dňa; druhá fotka - pictures odobraté mojou milovanou Katkou (urobili sme tri fotky a na všetkých oboch troch sme úžasné, hotové modelky ♥).

Posledný obrázok súvisí s mojím priznaním o skutočnosti, ktorá ma sprevádza už od narodenia.


♥ ♥ ♥

utorok 17. marca 2015

Nemám šajnu o čom písať!



Viem, že mám napísať článok, ale fakt neviem o čom, ale fakt ho chcem napísať, ak ma rozumiete. :) 
Ak vám to nebude vadiť, a bude sa vám chcieť čítať moje bláboly, ktoré mi práve prídu na myseľ, nech sa páči, toto je ideálny článok ! :D :) 

piatok 13. marca 2015

Moja obľúbená Instagramerka ♥



Každý, kto má rád a sleduje Instagram určite má nejakého obľúbenca, ktorého posty sleduje doslova s nadšením. Ak nie tak som sa asi sekla, ale ja takúto mini závislosť kontrolovania najnovších postov hlavne jednej osoby určite mám.

Niektorý ju poznáte z Pretty Little Liars, iný ste ju možno našli na YouTube, alebo ju poznáte z rozprávania. Áno, váš úsudok podľa obrázkov a Pll je správny. Je to Shay Mitchell. ♥


pondelok 9. marca 2015

Instagram-diary #6 (Február)



Príjemný večer všetkým! :)

Konečne tu máme Marec, začiatok jari a s novým mesiacom nesmiem zabudnúť na Instagram diary, kde ukazujem a popisujem moje fotky z Instagramu a tak vám vlastne otváram môj život. 
 
Tiež som to sem zaradila, pretože na mojom blogu je čas Instagramu. Minulý článok som písala celkovo o Instagrame, mojom názore naň (tu) a nabudúce plánujem pridať mojich obľúbených "instagramerov", takže sa hádam máte na čo tešiť :) 

V minulom mesiaci som nemala zas až tak veľa fotiek a myslím, že k nim ani nebudem veľa písať, preto si na chvíľu užite článok! :)

piatok 6. marca 2015

Instagram



Ahojte :)

Po dlhšom uvažovaní nad témou na článok ma napadlo písať o jednej z mojich obľúbených appiek - Instagram-e. V nasledujúcej dobre chystám viac článkov (vlastne len dva) v tomto duchu. Dnes by som vám chcela povedať, čo si o instagrame myslím, možno niečo z jeho histórie. :)