sobota 31. októbra 2015

Last minute Halloween costumes



Ahojte a HAPPY HALLOWEEN všetkýým :33

Viem, že som nedokončila Yutube_week (a určite sa k tomu ešte vrátim), ale dnes by som vám chcela napísať článok o celkom aktuálnej téme teda aspoň pre nás teenagerov a to o Halloween-e. Teda presnejšie, pridám vám sem videá youtuberov s last minute kostýmmi. To som ale lenivá, čo? Nieže by som ich sama urobila, ale radšej sem zosmolím pár videí. Ach tá dnešná mládež...

štvrtok 22. októbra 2015

Shay Mitchell | Youtube_week



Ahojte krásky :) 

Dnes vám prinášam článok o poslednej zahraničnej youtuberke, takže hurá pre niektorých. Nabudúce budú už slovenskí a českí.. Avšak vráťme sa ešte k dnešku. Píšem o skvelej herečke, nádhernej žene a úžasnej youtuberke zároveň. 

streda 21. októbra 2015

Wengie | Youtube_week



Zdravím :)

Asi som vás mohla upozorniť hneď v prvý deň, že prvé štyri dni Youtube_weeku budú o zahraničných youtuberoch. Nuž nevadí, tak ešte dnes a zajtra vydržíte... Predpokladám, že sa tu nájde dosť anglicky vzdelaných ľudí, ktorý by si pozreli aj dnešnú tému číslo jedna a to moju ľúbeznú Wengie ♥ Určite čítajte ďalej :3

utorok 20. októbra 2015

NigaHiga | Youtube_week



Ahojte! :)

Dnes prichádzam s ďalším článkom (youtuberom) z radu Youtube_week. Minule včera som písala o mojej milovanej My life as Eva a dnes to bude môj ďalší miláčik - NigaHiga. Čítajte ďalej a dozvite sa viac a tomto mega úžasnom youtuberovi! :)  

pondelok 19. októbra 2015

My Life As Eva ♥ | Youtube_week



Ahojte :)

Každý večer sedím za počítačom, prechádzam youtube a pozerám všetky možné videá od mojich fav jutubers (posledný mesiac sa z týchto videí stala závislosť), tak trochu sa prenášam do iného sveta, inšpirujem sa... Áno, samozrejme mám pár plánov na články, ale nejak mám túžbu písať o tom, čo mi je momentálne najbližšie. A PRETO som sa rozhodla urobiť Youtube_week (áno vidím vám tu radosť v očiach). Celý týždeň budem písať len o youtuberoch, ktorých pozerávam, obdivujem a ak sa mi bude chcieť, resp. ak ma niečo napadne iné, pridám aj to. Chcem aby ste sa inšpirovali, pretože ich "práca" fakt nie je zbytočná :)

nedeľa 11. októbra 2015

Keď máme svoje dni... | Tips&Tricks



Ahojte dievčatá ! :)

Všetky to zažívame, každý mesiac, pravidelne sa to k nám vráti (aspoň niečo... #foreveralone), nie vždy je príchod chcený alebo očakávaný, ale aj tak tu sú a budú s nami ešte dosť dlho. Áno, myslím, že už z názvu článku každá vie, že hovorím o našich "milovaných" krámikoch. Toto je článok z trochu iného súdku a ja osobne som ho ešte na iných blogoch nevidela, ale aj tak dúfam, že vás zaujme, prípadne vám pomôže :)

pondelok 5. októbra 2015

Dve naj z mojej kozmetiky




Ahojte :) 

Dnes vám prinášam článok z trošku iného rožku ako je možné na mojom blogu vidieť. Rozhodla som sa popísať vám dva produkty, ktoré naprosto milujem. Zakaždým, keď si hocktorý z nich dám na seba, doslova otváram hubu nad tým, aká je daná vec skvelá. Zas a znova, každý jeden raz. Takže v článku čakajte len superlatíva. Keďže ja sama praktikujem minimum make-upu a podobných srandičiek, spomínané dva produkty sú, dá sa povedať, absolútne nevýrazné a práve také ja rada. Celý čas tu hovorím o krásnom laku od Essence a mastičke zvanej Jelení loj. Len pekne pokračujte v článku a dočítajte sa o nich viac :)