streda 8. apríla 2015

The Paranoid



Ahojte ! :)

Neviem, či si pamätáte, ale už som vám spomínala, že som bola na koncerte istej skupiny. Konkrétne to bola rocková skupina The Paranoid. Celé sa to udialo už dosť dávno (aby som bola zase konkrétna tak 28. marca). V dnešnom článku by som rada opísala svoje pocity z neho, s kým som na ňom bola, čo som si naň zobrala a iné. :) Houp ju lajk it (:



Začala by som asi tým, že to bolo neskutočné! Niektorý možno viete, že ja počúvam prevažne popovú hudbu a i keď toto bol rock vážne som si to užila. Dokonca som mala na chvíľu pocit, že by som mohla začať hudbu podobnú tomuto štýlu mať rada (ale bol to iba pocit, prišla som na to hneď druhý deň, keď som si púšťala znova ich pesničky a nevládala som to počúvať). Ale vrátim sa do času koncertu. Vlastne som naň išla len kvôli kamarátke, ktorej som na narodeniny kúpila lístok. Pred očakávaným hlučným výjavom, ktorý nás čakal sme museli ešte počkať, kým sa ta sála aspoň otvorí.. Tak sme si jednoducho skočili na horúcu čokoládu. Keď bol čas vo fronte som stretla dávnu kamarátku s jej neznámou kamarátkou, tak sa k nám pridali a hneď sme boli štyri. Skoro v cieli sme ukázali lístky, dali nám na ruku sexi náramoček, veď to už poznáte, a išlo sa.

Úplne na pravo som ja a vedľa mňa je kamarátka, s ktorou som išla na koncert a vedľa nás sú kamarátky, ktoré sme náhodne stretli na wc (nie tie, čo boli s nami na koncerte potom)
Och samozrejme to by sme neboli my, keby sme tam aj tak neprišli ešte o hodinu skôr, tak sme si utekanie času krátili na zemi. Teda tý normálnejší sedeli ja som ležala. Porozprávali sme sa, zasmiali a hodinka nám prebehla ako voda. Sála bola vážne veľká a ľudí veľa nebolo, takže to bolo také malé plus, aspoň sme sa neryli v teple medzi xy ľuďmi.


Keď sme sa dočkali akej takej hudby, boli to predskokani - skupina Asenth (A hádajte. Áno bola rocková.) Vlastne boli docela dobrý v rámci možností môjho unrockového sluchu. A asi ma každá zamietne, ale mali zlatého bubeníka, s ktorým som momentálne aj v kontakte, takže som vážne rada :3 :)


O deviatej večer, keď bola sála dopoly naplnená, keď bola všade tma, kde sa vzalo, tu sa vzalo svetlo, gitary, bubny a The Paranoid. Waa :33 Hodnú chvíľu mi trvalo kým som sa dostatočne odviazala (asi hmm jednu pesničku). A to bolo teda! Paráda! Stáli sme hneď pri reprákoch, takže na druhý deň to bolo zaujímavé, keď som vstala a nič nepočula.. Oni spievali, my sme spievali (dokonca aj ja a to som od nich počula za život dve pesničky..).. A k tomu keď sa celá sála rozskákala. Po zamyslení, som sa v duchu smiala, nad tým aké komické je to skákanie, ale na takom koncerte, kde nepočuješ ani svoje myšlienky je to jedno... :)


Nakoniec som si kúpila ešte suvenír - plagát (to najlacnejšie čo tam mali............... :D ) a bežali sme zas a opäť si niekde sadnúť a potom hurá hurá domov! A spala som teda ako dudek až do obeda ♥


Vtedy najdôležitejšie veci pre mňa jednoznačne boli tieto - mobil, peňaženka, voda. Tri základné veci, bez ktorých sa na koncert hádam ani nedá ísť.. Aj keď ja som si to všetko aj s bundou odložila do šatne (neviem ako to inak nazvať), takže som pri sebe nič z toho nemala počas koncertu, ale aj po ňom sa to hodilo. Samozrejme to nebol koncert žiadnej Katy Perry, Miley, Justina alebo iných amerických hviezd a hviezdičiek, ale pre mňa to bol aj tak nezabudnuteľný zážitok, o ktorý som sa s vami chcela podeliť :)) Dúfam, že sa vám článok páčil :) Pekný večer.

Máte radi The Paranoid?
Máte radi koncerty? Na akých ste už boli?
Akú hudbu počúvate?


With love
AA

2 komentáre:

  1. Poznám ich, pár songov mám rada :) Bola som na koncerte Linkin Park minulý rok a tento idem zase, haha :D Rock, to je moje :) Pekný článok.

    OdpovedaťOdstrániť