sobota 7. novembra 2015

Moje najmilšie miesto na planéte ♥



Ahojte všetci :)

Na začiatku večera som ešte myslela, že už konečne dokončím svoj youtube_week, avšak moje názory sa menia veľmi rýchlo a niekedy až príliš. A hlavne po pozretí filmu o druhej svetovej, na čo som už fakt mega citlivá. Vtedy som myslela, že si vyplačem dušu a napíšem ten najdepresívnejší a najsmutnejší článok v histórii takých článkov. Ale vďaka mojim milovaným priateľom a hudbe som naplnená pokojom, aký zažívam len málokedy a málokde. Jedno také miesto je aj v meste neďaleko a je to jedno z mojich najmilších na planéte, a práve o ňom vám dnes chcem písať, resp. postovať fotky. Tak si užite dnešný oddychový článok, dajte sa do pohody, vyložte nohy a neriešte :3

Oh! A aby bol dodaný správny poddtón k článku, pustite si túto pesničku -


Ja osobne mám veľa obľúbených miest a dnes vám chcem prestaviť jedno z nich. Asi mnohí vedia (resp. pár z vás), že bývam v dedinke pri Žiline, z čoho je pochopiteľné, že chodím do mesta do školy, z čoho môžete usúdiť, že som mesto spoznala trochu bližšie ako som ho poznala predtým. Vyhliadla som si miesta kam sa oplatí chodiť a kam nie, kde je to pekné, kde užitočné a kde produktívne. 

Jedno z takých miest je hrad Budatín, park pri ňom a sútok riek Váh a Kysuca. Hrad je pekný, park nádherný a okúzľujúci.. A pláž pri tých dvoch riekach... oh tam je to proste magické a plné pokoja. Presne tam trávim najviac času. Sem tam v parku, inokedy posadená na kameňoch s výhľadom na pokojnú rieku. Môžem tam premýšľať, učiť sa (dokonca) a navyše na tom mieste mám krásne spomienky. Zakaždým sa tam rada vraciam a niečim ma to miesto prekvapí. Proste, ako som povedala, it´s magic! Ja vám to takto nedokážem opísať, ale každý kto je z okolia alebo bude mať možnosť tam ísť, nemá právo váhať! :) A vy ostatní si aspoň pozrite fotky. Aké je vaše obľúbené miesto a prečo ho máte radi? :)

P.S.: Určite ešte spravím nejakú druhú časť týchto fotiek, pretože... preto. 
P.S.S.: Prvá fotka a koláž sú fotené na iPhone 5c a ostatné na Samsung Galaxy S 3.
P.S.S.S.: Ľúbim vás <3

This is not me. I don´t know something like this. :(
Ja a môj priateľ (strom). Volá sa Eugen, zoznámte sa. Hešteg ajem forevr eloun.

 With love
AA

5 komentárov:

  1. Áno to je :3 Mám ho rada ak kvôli tomu, že nie je celkom v centre mesta a chodí tam málo ľudí :) .. Presne také sú najlepšie a myslím že často sa práve na takých miestach stanú dôležité rozhodnutia :) Ďakujem za komentár :)
    -AA

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Vypadá to nádherně, miluju přírodu a nějaký krásný odlehlý místo u vody, to je sen :))
    ~Ježkovy voči!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj to tam je nádherné :3 .. Tak to sme dve :)) .. Ďakujem za komentár :)
      -AA

      Odstrániť