štvrtok 25. júna 2015

Meine Spring v pár les dessines ♥ | Instagram diary



Ahojte! :)

Áno, áno viem, že som úžasná a mám skvelé načasovanie. Veď jarný instagramový "zápisok" sa najlepšie robí ku koncu prvého letného mesiaca :D Oh a môj štvor jazyčný názov vás tiež musel ohúriť. Nuž čo, som proste jednička na trhu.

Do jarného denníčka som rátala svoje fotky na instagrame od 1.3 do 31.5. Keďže tam bolo celkovo 83 fotiek, nemohla som to celé dať po jednom a ani do koláže, pretože buď by toho bolo proste veľa alebo by ste nič neuvideli. Preto som to jednoducho rozdelila do štyroch skupín - Jedlo, Selfies, Priatelia, Iné - plus ešte po jednom pridám moje obľúbené fotečky a niečo k tomu napíšem :)

JEDLO

 
Jedlo nás obklopuje stále a všade a nejde aspoň raz za mesiac nepridať nejakú fotku s ním ♥ .. U mňa sa zjavila záľuba pripravovať jedlá na tanier (keďže variť absolútne neviem) a tiež sa zobudila stará láska k zmrzline (yaaas I am not forever alone) :3 Čo sa týka nejakých fotiek, čo by sa mi špeciálne páčili, tak také sa myslím nenájdu. Jedine moje milované zmrzlinky, ale tie uvidíte dobre aj hore.

SELFIES


Úprimne, páčila sa vám niekedy nejaká vaša fotka? Aspoň jedna? Ja myslím, že určite áno. Pretože ja som veľmi samoľúby človek, mne sa ich páčilo viac a samozrejme všetky krajšie musia byť na instagrame. Väčšinu sprevádza úsmev, ale niekedy náladu prezradia oči. Nie vždy som bola šťastná. Milujem pocit pozítivneho naladenia, ale každý dobre vie, že 3 mesiace vkuse sa nedá byť šťastný. Možno ste postrehli, že som pridala aj dve fotky zo zbierky Jeden deň úsmevu, o ktorej článok môžete nájsť aj tu. Ak dovolíte, pridám dole fotky, ktoré sa mi páčia úplne najviac :3


PRIATELIA


Škola, káva, zhromaždenia, výlety, túry, prechádzky, koncerty, večerné bláznovstvá, nakupovanie, behanie, naháňanie slnka, basketbal --- na to všetko potrebujeme priateľov.  Ale potrebujeme ich i na tisícky a tisícky ďalších vecí. Sú nám oporou. Nech sme akýkoľvek, vždy je tu človek pre nás, náš priateľ.

Som veľmi priateľský typ, preto mám tejto základnej zložky nejedného života dostatok. So spolužiakmi prežívam krásne chvíle - na výletoch, exkurziách, kávičkách, obedíkoch, nákupoch.. Ale, samozrejme, môj svet sa netočí len okolo školy, preto sú tu i kamarátky z dediny (to znie tak vidlácky), s ktorými chodievam na hrad, na prechádzky po okolí, na koncerty atď. Oo a aby som nezabudla moje sesternice sú tiež moje kamarátky, takže zážitky nesmú chýbať ani od nich.

Zlodejka tulipánov <3

 INÉ

 
Fuu.. neviem, čo k tejto "sekcii" napísať. Vždy sa nájde fotka, kde si poviete, juj toto je pekné a chcete sa s tým podeliť s ľuďmi, kamarátmi. Možno chcete niečo tou fotkou povedať, pretože inú nemáte, dať nejaký tip alebo ju proste len ukázať. Možno vám preskočí a dáte tam jednorožca papajúceho pizzu (viďte ja) alebo sa vám zadarí fotka slimáka cez Retricu pri 3% baterky. Yep, aj taký býva svet. Majme sa radi a žime v miery. Amen.


--------------------------------------------------------------------------------------------------

Konečne som dokončila svoju jarnú éru instagramu a vážne dúfam, že sa vám páčila :) .. Videli ste kúsok z môjho jarného života, ktorý je úžasný a aj keď možno ani spolovice nie je taký rušný ako váš, milujem ho ♥ 

Čo poviete na fotky?
 Môže byť takéto zhrnutie môjho instagramu alebo bolo lepšie mesačné? :)

...Oh a aby som nezabudla...
Môj Instagram - @9aduska95
btw. všimli ste si, že keď máte instagram na pc, tak je to akési zmenené alebo je to už dlho a ja som akosi pozadu? :D

<3 Edith <3

With love
AA

2 komentáre: