utorok 5. mája 2015

7 divov The Met Gala 2015 | Event



Ahojte ! :)

Pred určitým časom sa udiala istá udalosť zvaná The Met Gala, kde sa premávali celebrity v nádherných róbach jedna radosť. Neviete, čo je to vôbec za udalosť? Ani ja som nevedela, avšak čítajte ďalej a dozviete sa :) .. Článok sa volá 7 divov The Met Gala 2015, pretože vám chcem ukázať 7 rób, ktoré zaujali najviac mňa, pekne v poradí ako sa mi páčia. Dúfam, že vás článok bude baviť :)



The Met Gala je večer (neviem ako presnejšie to nazvať), kedy sa pred Metropolitným múzeom v New Yorku zídu ľudia v rôznych róbach na určitú tému. Tento rok to bola téma China: Looking trough the Glass. Inšpirácia mala byť hlavne čínska kultúra. Celebrity by mali mať teda oblečené niečo od čínskeho dizajnéra. Táto udalosť je jedna z najmódnejších z celého roka. 

Zišli sa tam celebrity ako Amanda Seyfried, Kate Hudson, Anne Hathaway, Jennifer Lopez, Kim Kardashian, Eddie Redmayne, Justin Bieber, Rihanna, Miley Cyrus, Lady Gaga, Katy Perry a iný...


Ak dovolíte, rada by som sa teraz pustila do siedmych ôsmych rób, ktoré ma najviac zaujali. Samozrejme všetci boli pekne oblečený (sú aj výnimky), veľmi sa mi tiež páčila Katy Perry, Anne Hathaway alebo Justin Bieber.

7.

Moja drahá Miley ♥ Mala podľa mňa krásne šaty, má do nich postavu takže nie je problém, jej vlasy boli zaujímavé, akurát líčenie sa mi zdalo, že ju zostaruje, ale bola samozrejme opäť krásna a nedalo mi aby sa neumiestnila vôbec, pretože i keď bola úžasná, našla som aj lepšie :)
 

Miley Cyrus - Alexander Wang

6.
Cara Delevingne - Stella McCartney

5.

Nevedela som sa rozhodnúť, ktorú umiestniť na piate miesto, a pretože majú podobný štýl šiat sú tu obe. :)

Kim Kardashian - Roberto Cavalli a Jennifer Lopez - Donatella Versace

4.
Jennifer Lawrence - Dior

3.

Krásna je aj Selena. Neviem si pomôcť, ale keď sa na ňu pozriem vidím niečo čisté a nevinné ako na nej tak hlavne v jej šatách. Krásna je :)
 
Selena Gomez - Vera Wang

2.

Nádherná, nádherná, nádherná žena aj šaty ♥

Beyonce - Givenchy

1.

Jednoznačná výhra, ani na okamih som nezaváhala. Samozrejme to pre mňa vyhrala vždy okúzľujúca Rihanna s neprekonateľnou róbou. Celá je proste kúzelná, nesie sa ako kráľovná a zároveň má taký zvláštne príjemný a zaujímavý pohľad. ♥ Možno by vás ešte zaujímalo, že jej róba avšak navrhol ju Guo Pei bola šitá dva roky jednou paňou a Riri len tak blúdila po internete a našla ju :)

Rihanna - Guo Pei


Čo na nich poviete vy ? 
Kto je pre vás víťaz? Ktorá róba sa vám najviac páčila?
Ktorá róba sa vám naopak nepáčila ?

Ale aj tak boli všetci nádherný ♥ Ak si chcete pozrieť viac rób tak stačí kliknúť sem a to je zároveň aj zdroj väčšiny obrázkov v tomto článku.
Pekný večer :)

 

With love
AA

4 komentáre:

  1. Spousta z šatů byla hodně bláznivě navržena, například Jennifer Lawrence jsem vůbec nepoznala .... Ale byli tam i róby, které se mi velmi líbily. Moc díky za přehled :)
    http://milujemekihy.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To máš pravdu, ale myslím že u niektorých to bol zámer vyzerať trochu šialene a predovšetkým chceli splniť zadanie :) .. Nemáš za čo :) Ja ďakujem za komentár :)
      -AA

      Odstrániť
  2. Uznávám, že Rihanna má kouzelnou róbu! :3
    Jinak třeba nevím, jestli bych měla úplně odvahu vzít si na sebe róbu Beyonce nebo JLo, jsou poměrně odvážné :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak ale zase musíš uznať že ony majú dokonalú ženskú postavu (neber to teraz samozrejme ako urážku na tvoju osobu) :) .. Po uvažovaní mi je docela ľúto, že som k nim nezahrnula aj Zendayu, pretoże tá bola tiež úžasná. Ďakujem za komentár :)
      -AA

      Odstrániť