utorok 7. januára 2014

"Taštička"

Taštička, je malá krabička z MERCI na uloženie napr. dokladov alebo nejakých papierikov. Slúži aby sa nič z toho, čo si do nej dáte nepokrčilo či už v kabelke alebo ruksaku ..

Pomôcky: MERCI krabičku, výkres, lepidlo, nožnice, zemiak, nožík, tuš, štetec, izolepku (neviem ako sa to volá, je to niečo izo a je to lepiaca páska) , látku, brmbolec



Krok 1 :  Vystrihneme si z výkresu obdĺžnik vo veľkosti ako zadná strana krabičky. Následne nalepíme na zadnú stranu.


Krok 2 : Zemiak , ktorý máme ( najlepšie ak je okrúhly) prekrojíme na polovicu. Do jednej polovice vyrežeme srdiečko.



Krok 3 : Štetcom namočeným v tuši natrieme srdiečko. Striedavo natierame a obtláčame na bielu plochu (Krok 1 ) . Necháme uschnúť.



Krok 4 : Keď je všetko suché začneme robiť na prednej strane. Vystrihneme si látku (farba ľubovolná) vo veľkosti modrého štvorca s MERCI čokoládkami a nalepíme ho tam.




Krok 5 : Na to ešte nalepíme brmbolec ľubovolnej farby.  Ak si myslíte , že tam bude zavadzať tak ho tam nedávajte. Ideálne by bolo lepidlo, ale mne s lepidlom nedržal tak som nelepivú časť izolepky potrela lepidlom a prilepila k látke a na lepivú som prilepila brmbolec. A drží ! :)


Krok 6 : Ne dolnú časť krabičky, kde to je popísané nalepíme izolepku. Bude to dobre držať zatvorené a dodá to tomu pekný vzhľad.


Hotovo: Tak a za pár minút máte "taštičku" .. Už nemusíte riskovať pokrčené papiere i keď nedôležité :) .. Dúfam, že sa vám návod páčil ..






♥ ♥ ♥

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára