streda 21. októbra 2015

Wengie | Youtube_week



Zdravím :)

Asi som vás mohla upozorniť hneď v prvý deň, že prvé štyri dni Youtube_weeku budú o zahraničných youtuberoch. Nuž nevadí, tak ešte dnes a zajtra vydržíte... Predpokladám, že sa tu nájde dosť anglicky vzdelaných ľudí, ktorý by si pozreli aj dnešnú tému číslo jedna a to moju ľúbeznú Wengie ♥ Určite čítajte ďalej :3



Wengie je rozkošná zahraničná vlogerka žijúca v Austrálii. Na scéne youtube je už od roku 2010 a má 719 224 odberateľov (presne v tento moment). Hlavná tématika jej videí je beauty. Na jej kanáli môžete nájsť makeup tutorials, routines, tags, favourites, hauls, diet&fitness tips a iné. Ona celá je krásne dievčenská, má super štýl, pekne sa maľuje a dáva skvelé rady, dokonca aj pre takých ľudí, ktorí pomaly ani nevedia čo je make-up (viď ja).


Tak ako mnoho takto iných má aj ona svoj blog, ktorý má mimoriadne pekný diazjn. Odkaz TU.  Pre jej nových priaznivcov, ktorí majú snapchat si ju môžu nájsť pod menom - wengie.
Ďalej ju môžete sledovať na:

Samozrejme nezabudnite navštíviť jej kanál !!
 
A nakoniec pridávam moje najmilšie videá :) Hádam si ju obľúbite tak ako ja. Určite dajte vedieť do komentárov, či ju poznáte, či ste jej nový fanúšik, resp. čo na ňu celkovo hovoríte :)




With love
AA

4 komentáre:

  1. Vypadá sympaticky :) těším se na české youtubery :)
    Denisse Beauty

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Áno aj je :33 Buden písať aj o českých, ale bie tak moc, pretože tí naši ma až tak nebavia :D

      -AA

      Odstrániť
  2. Taky se těším na české youtubery!
    Zvu tě na můj blog, kde právě probíhá soutěž!
    Beauty by K. - GIVEAWAY

    OdpovedaťOdstrániť