štvrtok 22. októbra 2015

Shay Mitchell | Youtube_week



Ahojte krásky :) 

Dnes vám prinášam článok o poslednej zahraničnej youtuberke, takže hurá pre niektorých. Nabudúce budú už slovenskí a českí.. Avšak vráťme sa ešte k dnešku. Píšem o skvelej herečke, nádhernej žene a úžasnej youtuberke zároveň. 



Už podla názvu alebo fotky môžete poznať, že to je neprekonateľná Shay Mitchell, ktorú väčšina pozná z Pretty Little Liars. Tak priznajte sa, kto ten seriál miluje tak ako ja? A kto je vaša obľúbená postava? Moja určite Shay (Emily) a Ashley (Hanna). Ale to už zase odbočujem...

Hoci ma na youtube napísané, že si účet založila už v roku 2011, točí od tohto leta a je skvelá! Keďže sa pohybuje v takej brandži v akej sa pohybuje, má veľa známych na rozličných miestach a má peniaze, jej videá sú vždy krásne a farebné, na skvelých miestach (týmto som chcela naznačiť to, že jej s tým veľa ľudí pomáha) a možno aj preto má viac ako 820 000 odberateľov.


Na jej kanáli môžete nájsť Q&A, videá z cestovania, jej zážitky, lookbooky, recepty.. Proste skvelý kanál! :3 Jediné videá, ktoré nemám moc v láske sú Q&A, pretože ich tam má často a ja sa na ne nedokážem tak dobre sústrediť aby som z toho niečo mala.. To by som musela dostať záchvat Shay-lásky. Avšak videá, ktoré milujem sú určite jej cestovateľské, lookbooky a Through the Lens (videá o jej živote). Určite si ich nenechajte újsť. Pridáva každý utorok :)

Nájsť ju môžete na: 

Oh, a aby som nezabudla! Shay a jej najlepšia kamarátka Michaela prednedávnom poslali na trh ich novú knihu s názvom Bliss, takže ak ste jej fanúšikovia, nenechajte si ju újsť! :) 
Teraz však už dosť rečí a hádžem vám tu nejaké videjká :3

 
  






To by bolo pre dnes asi všetko :) .. Neviem ako budem zajtrajšok stíhať, keďže mám naplánovaných veľa vecí, tak ak sem nestihnem pridať článok tak prepáčte, ale sobota to istí.. Dúfam, že sa vám článok páčil a veľmi pekne ďakujem, že ste si ho prečítali. Do komentárov mi určite píšte vaše dotazy a postrehy :) Majte sa krásne.

With love
AA

3 komentáre: