pondelok 5. októbra 2015

Dve naj z mojej kozmetiky




Ahojte :) 

Dnes vám prinášam článok z trošku iného rožku ako je možné na mojom blogu vidieť. Rozhodla som sa popísať vám dva produkty, ktoré naprosto milujem. Zakaždým, keď si hocktorý z nich dám na seba, doslova otváram hubu nad tým, aká je daná vec skvelá. Zas a znova, každý jeden raz. Takže v článku čakajte len superlatíva. Keďže ja sama praktikujem minimum make-upu a podobných srandičiek, spomínané dva produkty sú, dá sa povedať, absolútne nevýrazné a práve také ja rada. Celý čas tu hovorím o krásnom laku od Essence a mastičke zvanej Jelení loj. Len pekne pokračujte v článku a dočítajte sa o nich viac :)


Essence - lak na nechty 

Neviem ako vám toto vyznie, ale ten lak je proste úžasne dokonalý, som doň zamilovaná, môžte mi prísť na svadbu... Ja osobne som na ňom nenašla žiadne negatíva, ak vy áno, určite napíšte :). 

Lačik sa ľahko rozotiera vďaka väčšej štetine, ľahko ide dole a o tom, že má úžasnú farbu nemusím ani hovoriť. Konkrétne je to odtieň 36 - dare it nude, má jednoduchú hnedú farbu. Keď ho máte na sebe, ani nevidno, že ho takpovediac vôbec máte. Vyzerá to absolútne prirodzene a pasuje ku všetkému a nemyslím len oblečenie, ale aj ako kombinácia s inými lakmi.

Zoženiete ho v každej dobrej drogérii (ja konkrétne ho mám z Dm) za možno smiešne 2€ čosi. Dokonca som pre vás merala aj jeho výdrž. Jeden náter vydrží úplne vcelku tak 3dni, viac vrstiev + vrchný lak vydrží tak týždeň, čo je celkom slušné :) 

Oh, a aby som nezabudla, v pohode vám stačí jeden náter a je dobre pokrytý celý necht. Nie ako pri iných, kedy ani nevidno, že máte lak, avšak nie v dobrom slova zmysle, veď to poznáme.  Zhrniem to, že tento môj lak od Essence, je proste najlepší! Neváhajte a ešte teraz bežte do drogérie :P




Jelení loj - mastička

Jelení loj je opäť úžasná mastička českej značky. Je prevažne na pery, avšak dá sa použiť i na ostatné časti tela. Ja ju používam i na nos, keď mám nádchu a niekedy na suché ruky v zime. Objavila som ju náhodou, keď som mala popukané pery tak, že som od bolesti nemohla skoro nič robiť. Vravíte si, že som si to mala natrieť niečim iným? Vedzte, že som to skúšala, nič nepomohlo, všetko ma štípalo ešte viac, až nakoniec prišla záchrana v podobe Jelenieho loja. Odvtedy som ho už nepustila z ruky.

Ja mám základné najväčšie balenie (28g), ktoré vyzerá ako lepidlo, teda aspoň sa mi kvôli tomu smejú. Avšak môj loj je už všetkým mojim priateľom dôverne známy. Mastička má príjemnú vôňu, obyčajný obal a jednoduché použitie. Zohnala som ju v lekárni, za tiež niečo cez 2€. Ak máte radšej menšie balenia alebo iné vône, samozrejme sa dajú zohnať aj tie :) 

TIP: Ak Jelení loj kúpite, a budete mať tiež veľké balenie, mastičku si musíte takpovediac vytlačiť a potom je problém s tým ako ju dať späť. Ja som ju najskôr trieskala o lavicu, až kým nezaliezla, avšak potom sa mi polámala. Preto odporúčam zatlačiť ju normálne štuplíkom a pri tom zavrieť :)




Ak sa chcete potešiť a máte voľných 5€, miňte ich na tieto dva produkty a určite nebudete ľutovať, to vám sľubujem :) Hádam vás článok zaujal. A by the way, toto je 180-ty článok na blogu :3

Máte nejaký z týchto produktov doma?  
Páčia sa vám?
Plánujete kúpu niektorých z nich?
Čo si o nich myslíte?



With love
AA
 

6 komentárov:

  1. Ten lak je krásnej, možná po něm mrknu, protože pořád nosím letní křiklavé a crazy barvy, ale možná bych už chtěla zas něco elegantnějšího :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No áno už bude pomaly na to čas a myslím že essence je skvelá voľba :)
      -AA

      Odstrániť
  2. Ten lak je úžasný, nějaký nude sháním, tak po něm mrknu :)
    Denisse Beauty

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Určite tak urob, pretože nemá ani nejakú zdrvujúcu cenu :)
      -AA

      Odstrániť
  3. Ten jelení lůj od Reginy miluji - je bezkonkurenční!
    Jinak moc ráda tě chci pozvat na narozeninovou GIVEAWAY, která probíhá u mě na blogu. :)
    FASHION & BEAUTY | ♥ NAROZENINOVÁ GIVEAWAY ♥

    OdpovedaťOdstrániť