nedeľa 6. septembra 2015

Fweaky | Outfit



Hai luuvss <3

Dnes prichádzam s novým článkom a to po nejakej dobe zase s OOTD. Nechcem tu do uvítacich pár viet nič písať, čítajte ďalej a dozviete sa viac (napr. kto ma fotil, čo mám vlastne na sebe, na čom letím v poslednej dobe a nejaké tie múdre slová odo mňa). Dúfam, že sa vám to bude páčiť.

Začnem pekne z kraja. Fotky fotila (pravdupovediac ešte na konci augusta) moja dobrá kamarátka Denča, ktorej diela ste mali možnosť vidieť už v tomto článku. Je to naozaj dobrá fotografka a pri fotení sme sa nasmiali ako poníky. Fotiek bolo celkovo vyše 220, ale ja som to nejak pretriedila na najlepších 50 a to neviem či tu dám všetky, takže sa nemusíte báť, že ich bude tak veľa ako minule aj keď ich bude teda dosť len nie v kolážach no :D

Čo sa outfitu týka, mám na sebe len moje obľúbené kúsky. V prvom rade pohodlné jednoduché rifľové kraťasky, potom moje milované Conversy a veľkú modrú mikinku zo Švajčiarska a nakoniec zaujímavé čierno-biele tričko s vystrihnutým chrbtom. Proste sa tieto časti oblečenia nedá nemilovať.

V poslednej dobe dosť letím na nový EP album Miley. Väčšine sa asi páčiť nebude a sprvu sa ani mne nezdal, ale v posledných dňoch som sa doň totálne zamilovala a púšťam si ho stále dookola a dookola. Skúste mu dať šancu, myslím, že sa aspoň v jednej pesničke nájdete :) Ak smiem podotknúť, príde mi to taký štýl Lana Del Rey.

Momentálne počúvam pesničku Fweaky, ktorej názov znamená blázon. Neviem, veľmi sa mi páči a aj keď je pomalá pripomína mi aký je život krásny a ako moc treba na svete aj bláznov. Ja patrím k jedným z tých väčších. Je to časť mojej osobnosti a som na ňu fakt hrdá, aj keď sa niekedy na mňa ľudia pozerajú, že toto fakt ne, mnohým prinášam úsmev na tvár a to ma teší hádam najviac - keď niekto kto má možno problémy dokáže vďaka mne aspoň na pár sekúnd na ne zabudnúť. Najlepší pocit na svete, vážne. Buďme blázni, verme bláznom a robme bláznivé nápady. Svet bude hneď bláznivejší a šťastnejší :3

LOOK

Tu pridávam, tie podľa mňa najlepšie z najlepších :). Fotili sme u nás na hrade a všetky fotky okrem asi jednej alebo dvoch sú bez efektu :) Fotografku môžete nájsť na tejto fb stránke. Tiež pripomínam, že v tomto celom ani tak nejde o ten outfit, aj keď som to tu priradila do OOTD, ako skôr o to aby som sa vám pochválila fotkami :)


Backstage

Samozrejme nesmie chýbať môj milovaný backstage a keďže sme fotili na hrade, kde fúkal vietor, momentiek je viac než dosť. Rozmýšľam, prečo mám vždy tak veľa momentiek, keď fotíme a prečo na niektorých vyzerám lepšie ako na "normálnych" fotkách. Som proste fweaky od prírody.


 --------------------------------------------------------------------------------

To by bolo z dnešného článku (ktorý som začala písať už predvčerom :D) asi všetko. Hádam sa vám fotky páčili a dosť ma zaujíma váš názor na ne :)

Majte sa krásne a buďte bláznivý :) Peace

With love
smiler AA

10 komentárov:

  1. Andílek <3
    Tvoje články čtu jedním dechem !

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Miláčku <3 Ja som sa do tých tvojich zamilovala už dávno, len obnov svoju aktivitu prosím :**
      -AA

      Odstrániť
  2. moc pěkné fotky :) ta pruhovaná triko-halenka? je krásná. A za písničku chválím, Miley Cyrus je top^^ :)
    http://whimsiccal.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem moc :3 To tričko je z New Yorkeru (jejda akosi som to tam zabudla napísať) a Cyrus. Aaahh .. Ona je proste beopísateľne úžasná <3 Som rada že ju máš rada, keďže v poslednej dobe ju dosť ľudí odsudzuje :)
      -AA

      Odstrániť
  3. Super fotky :) Hlavně ta, jak máš vlasy přes obličej!
    http://hollychicc.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ďakujem veľmi pekne :3 áno tá sa aj mne začína v poslednej dobe čoraz viac páčiť :)
    -AA

    OdpovedaťOdstrániť