sobota 25. apríla 2015

RIVA | Outfit



Hi loves! ♥

Prichádzam s novým článkom a tentoraz to je outfit alebo po starom Today´s LOOK (rozhodla som sa to zmeniť) plus malé zamyslenie nad trendmi sezóny. Houp ju lajk it ♥


Mnoho z nás závisláči na časopisoch, či už módnych, bulvárnych alebo iných. Ja som jedna z tých, ktorá si nemôže odpustiť čítanie Top Fashion magazínu. Už podľa názvu vyplýva, že obsahuje plno trendov, fotiek z mól, modelov, modeliek, vychytávok, noviniek zo sveta módy... Pri začiatku je vždy článok s trendmi na najbližšiu sezónu, obsahuje krátky popis, nejaké tie fotky z mól, jeden trend sa rovná jednej strane. Dlho som sa nedostala k jeho čítaniu, ale pred nedávnom kvôli mojej chrípke sa to podarilo. Poviem vám, ak tam nebolo min. 6 strán s touto témou, tak ja sa nevolám tak ako sa volám. Od čipky cez kvety, bohémsky štýl až po vojenské a bodkované oblečenie, plus to všetko s nádychom 70. rokov (Inak všimli ste si ako sa to stále krásne opakuje a vracia?). Je toho hrozne moc, takže túto sezónu si vyberie každý. Neviem sa rozhodnúť, či to je dobré alebo nie. Z jednej strany pri takomto množstve budú tí, čo úprimne povedané nosia to, čo všetci ostatní a čo je vo výlohe v obchodoch, nosiť všetko. V tom prípade len ťažko vynikne osobitý štýl, niekoho kto vie ako na to a nebojí sa to ukázať. Ale zároveň je to skvelé, pretože na uliciach bude plno rôznorodosti, pretože každý sme iný, máme iný vkus a teraz si budú môcť aj tí nesmelší vybrať a nikto nad tým neohrnie nos. Celý módny priemysel je v podstate len ako hra, ktorá sa opakuje, akurátže k nej niekedy pribudnú vylepšenia. Aký máte na toto celé názor vy?

Ešte keď som mala 15 (bože to boli dávne veky) sme fotili tento look, vtedy som ešte ani nevedela, ako moc idem so svetovou módou (vojenská farba, guličky) a vidíte, ďalšie dievča v dave, ktoré tak miluje odlišnosť. Na sebe mám moje obľúbené niečo medzi khaki a vojenské nohavice, ktoré sú veľmi pohodlné, na to, že som teraz skôr na legínovú kultúru a výborne vyzerajú teda aspoň na môj vkus, pretože majú zvýšený pás. K tomu len obyčajne biele tielko, ale záchranou bol ten guličkový svetrík, ktorý je tiež jedným z mojich obľúbených kúskov. Ako doplnok sa mi k tomu najviac hodil zlatý náhrdelník a myslím, že nič nepokazil.

Look


 Backstage

Kto bol aspoň raz v živote na nie moc profesionálnom fotení pozná večnú úpravu vlasov a keď ste navyše s kamarátom pridá sa xy tanečkov.. No nič som aká som iná nebudem :D ♥


To by bolo na dnes asi všetko. Dúfam, že sa vám článok páčil. Za 4 dni blog oslavuje narodeniny, takže sa tešte na nejaký článok. Dovtedy sa majte pekne :)

 
 With love
AA

5 komentárov:

  1. Zajímavé fotky. Outfit je fajn jen mi chybí nějaká ta menší třešnička, třeba v podobě rtěnky :-)
    http://wormake.blogspot.cz/2015/04/zlodej-jara.html

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :) .. Podľa mňa by rúž už k tomu nepasoval, ale nemala som ho na sebe, takže lto vie? Možno by sa mi to zapáčilo :) Každopádne ďakujem za komentár :)
      -AA

      Odstrániť